image
Sursa foto: Instagram

Usain Bolt, tată de gemeni! Ce nume au primit micuții legendarului atlet

Legendarul sprinter jamaican Usain Bolt şi partenera sa Kasi Bennett au anunţat naşterea a doi gemeni, doi băieţei care au primit numele Thunder şi Saint Leo.

Usain Bolt (34 de ani), de opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 2008, 2012 şi 2016, a postat o fotografie a gemenilor pe reţelele de socializare, dar fără a preciza data lor de naştere. Kasi Bennett a postat de asemenea o fotografie de cuplu, alături de Usain Bolt, gemeni şi prima lor fiică, Olympia Lightning, născută în mai 2020, dar al cărei nume a fost dezvăluit doar câteva luni mai târziu.

Jamaicanul deţine în continuare recordurile mondiale la 100 şi 200 m, fiind singurul atlet care a cucerit titlul olimpic în aceste două probe la trei olimpiade consecutive. După ce s-a retras din atletism în 2017, Bolt a încercat o carieră în fotbalul profesionist, mai ales în Australia, dar în lipsa unui contract, s-a retras din activitatea sportivă în 2019.

Bolt are un palmares impresionant: nu mai puţin de 11 titluri mondiale şi 8 olimpice (un al nouălea, la 4x100 de metri câştigat în 2008, la Beijing, i-a fost anulat, după ce un coleg de la ştafetă a fost depistat pozitiv).

Usain Bolt s-a retras din postura de deţinător al recordului mondial la 100 de metri - 9,58 secunde, performanţă reuşită în 2009, la Berlin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: