image
Sursa foto: Getty Images

Trădarea e completă: Hakan Calhanoglu a anunțat că lasă AC Milan pentru Inter! Toate detaliile contractului

Hakan Calhanoglu va fi în următoarele ore anunțat oficial drept jucătorul lui Inter Milano.

Fotbalistul turc, care în ultimii patru ani a jucat la rivala AC Milan, a confirmat că a ajuns la un acord cu Inter. Hakan Calhanoglu a ajuns în cursul serii de luni la Milano, iar marți va efectua vizita medicală și, dacă totul decurge conform așteptărilor, va semna cu noua campioană a Italiei.

”M-am înțeles cu Inter. Voi veni la Milano pentru vizita medicală și pentru a semna contractul”, a declarat Hakan Calhanoglu, luni seară, potrivit Gazzetta dello Sport.

Hakan Calhanoglu va semna cu Inter un contract valabil trei ani, cu un salariu stagional de 5.000.000 de euro, cu 1.000.000 de euro mai mult decât i-a oferit AC Milan pentru a semna prelungirea înțelegerii.

Mijlocașul turc a fost adus de Inter pentru a suplini absența lui Christian Eriksen, cel care a suferit un stop cardio-respirator la EURO 2020 și nu știe când va putea reveni la activitatea competițională.

Hakan Calhanoglu vine după cel mai bun sezon reușit de când s-a transferat la AC Milan, în 2017, când au fost plătite 23.000.000 de euro celor de la Baver Leverkusen.

În ultima stagiune, mijlocașul turc a evoluat în 43 de partide, reușind să marcheze de nouă ori și să ofere 12 pase decisive, contribuind la clasarea pe locul doi a lui AC Milan, care a adus calificarea echipei în grupele Champions League, competiție în care nu a mai jucat din sezonul 2013 - 2014.

Hakan Calhanoglu vine la Inter după ce a jucat în cele trei meciuri ale Turciei de la EURO, toate pierdute, 0-3 cu Italia, 0-2 cu Țara Galilor și 1-3 cu Elveția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: