fbpx

Un necaz nu vine niciodată singur. Un șofer implicat într-un accident spre Leușeni a fost prins cu pliculețe suspecte în mașină

Dublu ghinion pentru un șofer din Nisporeni. După ce a fost implicat într-un accident rutier, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) i-au depistat în mașină 23 de pliculețe cu masă vegetală măcinată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a fost sesizată pe 22 iunie, la ora 7:20, despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău – Leușeni, cu persoane traumate.

Impactul a avut loc între două mașini, după ce un șofer de 41 de ani din raionul Nisporeni, fiind la volanul unui Vaz, a ignorat linia continuă a marcajului rutier și a ieșit pe contrasens pentru a afectua o manevră de depășire.

Acesta s-a tamponat cu un Opel, condus de un bărbat de 40 de ani din același raion. În urma impactului, automobilul Vaz s-a inversat pe acostament.

Pentru îngrijiri medicale la spital au fost transportați șoferul automobilului Vaz și pasagera acestuia.

Pliculețele suspecte ce conțineau mase vegetale au fost identificate în timp ce inspectorii examinau unitățile de transport pentru scurgeri de carburanți.

Articole asemănătoare

Back to top button