image
Sursa foto: politia capitalei

Alerta cu bombă anunțată în incinta Judecătoriilor Chișinău, sediul Buiucani și Centru, falsă

UPDATE 16.38 // În urma verificării clădirilor cât și adiacentul acestora, de către specialiștii din cadrul seviciului „Bombteh”, obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism".

Conform legislației, individul care a făcut apelul riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

_______________

Alertă cu bomba la Judecătoriile Chișinău, sediul Buiucani și Centru.

„Astăzi, în juru orei 14:24, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat vorbitor de limbă română, care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani și Centru, amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh”, informează Poliția Capitalei.

Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți angajații și cetățenii care în acel moment se aflau în incinta ambelor clădiri.

La moment toate serviciile specializate activează la fața locului. Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea persoanei care a efectuat apelul.

politia capitaleipolitia capitalei

politia capitaleipolitia capitalei

Noutăţile partenerilor

comentarii: