image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona îi ia faţa Realului şi face un transfer uriaş! Laporta, mutare-bombă: Zidane l-a vrut cu disperare

Joan Laporta a dat startul revoluţiei din noul mandat de la FC Barcelona. Preşedintele catalanilor, împreună cu conducerea de pe Camp Nou, a realizat deja patru transferuri şi mai plănuieşte încă patru. Unul dintre numele de pe lista lui Laporta e o surpriză, un transfer-bombă, la care şeful catalanilor lucrează în secret.

După ce a rezolvat transferurile lui Sergio aguero (33 de ani), Eric Garcia (20 de ani), Emerson (22 de ani) şi Memphis Depay (27 de ani), Barcelona are de gând să continue campania de achiziţii în această vară, în ciuda unei situaţii financiare foarte precare. Diario Gol scrie că Joan Laporta lucrează în continuare la perfecţionarea lotului şi mai vrea încă nu mai puţin de patru jucători.

Sursa citată susţine că unul dintre numele de pe lista lui Joan Laporta e Paul Pogba (28 de ani), fotbalistul lui Manchester United, care mai are contract cu "Diavolii" până în vara lui 2022. Campionul mondial din 2018 vrea să plece de pe Old Trafford şi, datorită prieteniei agentului său, Mino Raiola, cu Joan Laporta transferul pe Camp Nou ar putea fi facilitat.

"Situaţia financiară e mai rea decât credeam şi chiar mă aşteptam la o situaţie foarte complicată! Vor mai fi, însă, 3-4 transferuri!", a anunţat Joan Laporta într-un interviu acordat La Vanguardia. Potrivit sursei citate, Joan Laporta vrea să profite de interesul lui United pentru Dembele, care rămâne şi el fără contract în 2022, şi să-l utilizeze ca monedă de schimb.

Paul Pogba joacă la Manchester United din 2016 încoace, atunci când "Diavolii" au plătit 105 milioane de euro, cea mai mare sumă plătită pentru un fotbalist în istorie la acea vreme. De la sosirea pe Old Trafford, Pogba a strâns 206 meciuri, 38 de goluri şi 42 de pase de gol, dar la capitolul trofee a câştigat doar Europa League în 2017 şi două Cupe ale Ligii Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: