Prins din greșeală? Un șofer cu mașina ticsită cu țigări de contrabandă, prins de polițiști, după ce l-au oprit pentru un control de rutină

 Un șofer a fost reținut de oamenii legii în timp ce transporta ilegal 3750 de pachete de țigări, în portbagajul automobilului de marca „Volkswagen”.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Inspectoratului Național de Securitate Publică aflându-se în orașul Cimișlia la asigurarea climatului de siguranță a circulației rutiere, au stopat, ieri, în jurul orei 15:20, un automobil de marca „Volkswagen”, pentru un control de rigoare. 

În timpul verificării actelor, șoferul de 40 de ani, locuitor al orașului Comrat avea un comportament dubios.

Fiindu-i solicitat să deschidă portbagajul mașinii, angajații au depistat că acesta transporta 3740 de pachete de țigări. La întrebarea de rigoare în privința mărfii, conducătorul a spus că le-a procurat din municipiul Chișinău, fără a oferi mai multe detalii.


Ulterior, bărbatul care se afla la volanul mașinii a fost condus la IP Cimișlia pentru documentare. Dacă nu va putea demonstra proveniența mărfii, acesta riscă a fi documentat contravențional pentru trafic ilicit de marfă.


Pub