Două persoane, spitalizate, după ce un șofer beat a intrat cu viteză în mașina din fața sa

Un șofer a urcat beat la volan și nerespectând regulile de siguranță în trafic a intrat mașina aflată în fața acestuia. Accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Ungheni, în urma acestuia două persoane au fost transportate la spital.

Foto: UNIMEDIA

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și conducerea IP Strășeni, care a  constatat că în urma nerespectării normelor de siguranță mașina de model Audi condusă de șoferul cu vârsta de 40 ani locuitor al satului Pănășești nu a păstrat distanța și a tamponat din spate automobilul marca TOYOTA CARINA, la volanul căruia se afla cetățeanul de 32 de ani locuitor al capitalei. Ambii se deplasau pe traseul Chișinău-Ungheni, km 24, din direcția  raionului Călărași spre direcția municipiului Strășeni .

În urma accidentului, pasagera auto Audi, de 29 de ani dimiciliată în satul Pănășești și pasagera din auto Toyota,  de aceeași vârstă, locuitoarea orașului Chișinău, au fost transportate în spitalul raionul Strășeni pentru îngrijiri medicale. Conducătorii automobilelor au fost înregistrați cu câteva leziuni.

Testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 1.19 mg/l de alcool pentru conducătorul m/t AUDI, șoferul aflat la volanul TOYOTA  fiind absolut treaz.   

Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub