(video) Morgenstern „se mărită”! Artistul din Rusia a fost cerut în căsătorie de iubita lui

După aproape patru ani de relație, Morgenstern se pregătește de nuntă. Artistul a fost cerut în căsătorie de iubita lui, Dilara în vârstă de 21 ani. Acest lucru a devenit cunoscut dintr-un videoclip apărut pe pagina lui de Instagram, scrie SHOK.md.

Foto:

Morgenstern a publicat un filmuleț în timp ce Dilara ține în mână un inel și îi mărturisește despre sentimentele sale, după care i-a propus să facă nuntă. La eveniment a fost prezentă și mama artistului.

„Băiatul face cerere de căsătorie. Bărbatul o acceptă. Da, da fetelor! Invidiați, mă căsătoresc. Vreau să-i mulțumesc enorm soției mele că a spart toate stereotipurile și a depășit așteptările mele. Este femeia secolului”, a scris artisul în dreptul filmulețului.

Acesta a mai adăugat că se pregătește pentru petrecerea burlacilor și alegerea rochiei: „Mulțumesc soartei și lui Dumnezeu pentru cea mai ciudată și nebună viață. Dilara”.

Precizăm că cei doi au făcut cunoștință la o petrecere în 2017. Cuplul a publicat prima fotografie comună în 2019, dar ulterior s-au răspândit niște zvonuri că Alisher și Dilara s-ar fi despărțit. Apoi, artistul a spus, că „nu a fost dragoste” și a recunoscut că și-a înșelat iubita. Dar, după câteva luni aceștia au început din nou, să se afișeze împreună.



Pub