Reacția lui Petru Jardan după ce PG a anunțat că va compărea pe banca acuzaților în dosarul concesionării aeroportului

Deputatul Petru Jardan a venit cu o reacție după ce astăzi Procuratura Generală a anunțat că ultimul va compărea pe banca acuzaților în dosarul concesionării aeroportului.

Foto: Unimedia

„Continuă spectacolul regizat de Procuratura Generală. În plină campanie electorală, instituția anunță că a trimis în judecată dosarul în care sunt vizat. Nu încape îndoială că momentul a fost ales intenționat, pentru a pune presiune pe mine, dar și pe Partidului „ȘOR”. Este mai mult decât evident că cei care stau în spatele acestui joc folosesc Procuratura Generală drept bâtă politică pentru a lovi în oponenți. Dosarul în care sunt învinuit pe nedrept nu are nicio bază juridică, iar în loc de dovezi, procurorii operează cu supoziții și speculații.

Raționamentele acestui atac sunt eminamente politice, iar tot ce-și doresc autorii acestuia este să neutralizeze Partidul „ȘOR”, pentru a-i opri drumul către Parlament. Doar că oamenii nu pot fi prostiți cu asemenea jocuri ieftine. De partea noastră avem rezultatele, pentru noi vorbesc faptele, iar minciunile Procuraturii nu le mai crede nimeni. Sperăm că justiția va triumfa și instanța de judecată va face dreptate în acest caz, iar din tot acest circ se va alege praful”, 

Deputatul Petru Jardan, ex-director general interimar al Întreprinderii de Stat ”Aeroportul Internațional Chișinău”, împreună cu fostul director al departamentului financiar-administrativ al aceleiași instituții vor compărea pe banca acuzaților.

Deputatul Petru Jardan a fost lăsat fără imunitate parlamentară. 68 de deputați au votat pentru ridicarea imunității.


Pub