image
Sursa foto: viva.ro

Horoscop 20 iunie 2021: Stare de oboseală şi momente tensionate în viaţa amoroasă

Încheiem săptămâna cu un aspect favorabil pe cer - Marea Trină care este între Lună, Soare şi Jupiter. Acestea ne susţin la capitolele comunicare, creativitate şi intuiţie.

Berbec

Sfârșitul de săptămână îți aduce ocazia de a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Poate fi vorba de oferte sau oportunități avantajoase și nu ar trebui ignorate. Vei petrece momente romantice alături de persoana iubită.

Taur

Nativii din zodia Taur se vor simți plini de energie și nu este exclus să plece într-o călătorie neplanificată. Se vor simti în largul lor și acest lucru se va observa pe plan sentimental, unde este posibil să apară o persoană nouă.

Gemeni

Ai un weekend reușit printre prieteni. Îți vei aduce aminte de vremuri bune, iar legăturile cu cei dragi vor deveni mai puternice. Pe partea financiară stai bine și este posibil să îți permiți un lucru pe care ți-l dorești de mult timp.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Relația amoroasă nu-i mai mulțumește și este posibil să-și uite partenerul în brațele altei persoane.

Leu

Această perioadă îți aduce capacitatea de a te vindeca, de a depăși o problemă emoțională, și nu este exclusă o confruntare cu trecutul tău care te va ajuta să mergi mai departe.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară se simt siguri pe ei și reușesc să comunice mai bine cu partenerul, să-și exprime intențiile, să-și declare sentimentele sau să lege o nouă relație.

Balanță

Apar noi începuturi pe plan profesional, iar tensiunile care apar la locul de muncă te vor ajuta pe viitor. Vei avea timp și bani pentru a pleca în călătoria la care visezi de foarte mult timp.

Scorpion

Este o perioadă perfectă pentru a-ți scoate în evidență un talent personal, o abilitate, care te va ajuta la un proiect creativ. Pe plan sentimental vei discuta cu persoana iubită și veți ajunge la o înțelegere.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător își vor face timp de o plimbare în aer liber împreună cu prietenii de suflet. Se vor simți atrași de lucrurile mistice și este posibil să studieze o carte de spiritualitate.

Capricorn

Te simți îngrijorat din cauza unor probleme în familie, dar discuția cu un prieten te va ajuta să te calmezi. În acest weekend, te bucuri în compania celor din familie sau prieteniilor.

Vărsător

Reușești să rezolvi o problemă mai veche legată de acte, de finanțe, de cheltuieli, și este posibil ca cineva să-ți returneze o datorie. Pe plan sentimental te așteaptă o surpriză de destin.

Pești

Relațiile de familie se pot strica din cauza unei afirmați nejustificate. Trebuie să dai dovadă de toleranță sau de indiferență și ar fi mai bine să te abții atunci când vrei să spui chiar tot ce crezi despre o persoană.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: