image
Sursa foto: obiectivbr.ro

O femeie din SUA, care are 17 copii și numeroși nepoți, a absolvit liceul la 92 de ani: „Acum mă puteți duce la bal?”

O americană din statul Utah, care are 17 copii și o mulțime de nepoți, a arătat lumii că nu ești niciodată prea bătrân pentru a învăța lucruri noi, obținând diploma de absolvire a liceului la vârsta de 92 de ani, informează Fox News, citat de Libertatea.ro.

Barbara Stanley a avut o viață împlinită, deși poate nu chiar viața pe care și-a propus-o. Crescând în timpul Marii Recesiuni din anii 30, Barbara și-a ajutat surorile mai mari să-și crească copiii, apoi s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani.

Cu toate că inițial a dorit să devină profesoară de educație fizică, Barbara s-a dedicat în cele din urmă exclusiv familiei, dând naștere la 17 copii – opt băieți și nouă fete.

Nu a mai absolvit cursurile, dar una dintre nepoatele ei, Sheri McFarland, a luat legătura cu liceul West din Salt Lake City, unde bunica ei frecventase școala, pentru a se interesa dacă se poate face ceva pentru ca Barbara să-și finalizeze cursurile. „A trebui să părăsească școala din cauza unei situații extraordinare”, a spus Jared Wright, directorul liceului West, explicând că mulți elevi au fost nevoiți să renunțe la școală, din cauza celor două războaie mondiale.

În cazul Barbarei, ea a fost ajutată de administrația liceului să-și finalizeze studiile liceale. Și, după câteva luni de la reluarea școlii, femeia de 92 de ani a primit un pachet prin poștă. Când l-a deschis, în el se afla diploma de absolvire a liceului în 2021, alături de o tocă și de o robă. Bunica a izbucnit în lacrimi, după care a declarat, fericită: „O, Doamne, este minunat. Acum mă puteți duce la bal? Nu am avut niciodată parte de un dans de absolvire”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: