Tragedia din Belgia: A fost confirmat decesul unui alt moldovean

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că autoritățile locale belgiene au confirmat reprezentanților Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre încheierea operațiunii de căutare, fiind confirmat decesul celui de-al doilea cetățean moldovean. 

Foto: spynews.ro

Astfel, în accidentul de la Antwerpen urmare a prăbușirii unei clădiri, bloc școlar aflat în construcție și-au pierdut viața doi cetățeni ai Republicii Moldova. 

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei este în legătură cu familiile îndoliate pentru a le oferi asistența necesară.

Corpurile a cinci victime au fost scoase de sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbușit în Belgia. Presa locală scrie că trei victime au fost identificate, fiind vorba despre doi cetățeni din Portugalia și unul din România. Autoritățile au oprit căutările, după ce au fost scoase corpurile celor 5 dispăruți. Alte 8 persoane au avut de suferit.

Un moldovean a decedat, iar altul internat în spital în urma tragediei. Ministerul de Externe anunța ieri că un cetățean din Moldova s-ar afla sub dărâmături.

Tragedie în Anvers, Belgia, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit. Din cauze încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât schelele pe care erau muncitori portughezi.


Pub