(video) Cavcaliuc face dezvăluiri despre captura record de heroină: Cetățeni turci târâiau droguri în cantități mici, apoi le exportau

Fostul șef al IGP, actual președinte al Partidului PACE, înscris în cursa pentru anticipate, Gheorghe Cavcaliuc vine cu detalii despre captura record de heroină de ieri în Moldova. Potrivit colegilor săi, cetățeni turci ar fi implicați în această operațiune, iar cantitatea reținută este de 235 kg.

Foto: colaj

„Vorbind cu unii colegi de ai mei, am înțeles că gruparea este transnațională, în această criminală erau implicați cetățeni turci care aduceau în Republica Moldova, sub parav, diferite fructe, legume, ș.a, dar de fapt târâiau drogurile acestea în cantități mici pe care le depozitau, după care le duceau în țările europene. Mă bucur că nu ați permis ca RM să fie țară de tranzit de droguri, că ați avut capacitatea să documentați această grupare”, a spus Cavcaliuc.

Oamenii legii nu au revenit astăzi cu detalii.

Cantitate record de heroină capturată ieri pe teritoriul Republicii Moldova. Gruparea criminală internațională a fost demascată ca urmare a unei operațiuni transfrontaliere - INI, PCCOCS și Serviciul Vamal.


Pub