(video) Andrei Năstase, întâlnire cu diaspora: „Oameni dintr-o bucată cu mari speranțe pentru viitorul nostru al tuturor”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a întâlnit în acest weekend cu moldovenii stabiliți în Germania, Franța și Belgia. Angajamentele Platformei DA, dar şi importanţa implicării şi participării Diasporei în viaţa politică a Republicii Moldova, au fost câteva dintre subiectele pe care le-a abordat cu moldovenii stabiliți peste hotare.

Foto: fb/AndreiNăstase

Prima întâlnire a avut loc la Frankfurt. Andrei Năstase, alături de Iana Stantieru, candidat pe listele Platformei DA, s-au întâlnit cu moldovenii în parcul în parcul Hafenpark.

Următoarea destinație a fost Paris, unde la fel, alături de Iana Stantieru au avut o întâlnire cu cetățenii moldoveni stabiliți acolo. Aceștia au apărut în această dimineață, într-o interveție live pe facebook, alături de mai mulți conaționali.


Aceștia și-au continuat traseul în Belgia.

„Am avut parte de o frumoasă întâlnire cu conaționalii noștri din Diaspora din Belgia, oameni dintr-o bucată cu mari speranțe pentru viitorul nostru al tuturor. Am vorbit despre angajamentele Platformei DA, dar şi despre importanţa implicării şi participării Diasporei în viaţa politică a Republicii Moldova. Cu toții am fost de acord că doar împreună vom putea readuce normalitatea în ţara în care să vrem să trăim – o Moldovă demnă, liberă şi prosperă”, a scris Năstase.

În această seară, urmează să se întâlnească cu moldovenii din Spania.


Pub