Încă un moldovean, decedat în urma prăbușirii blocului din Belgia. Conform autorităților, operațiunea de căutare a luat sfârșit

cladire-prabusita-belgia-1920×1020-c-default

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță că încă un moldovean a decedat în urma prăbușirii unui bloc școlar din Belgia, unde aceștia lucrau la construcția acestuia.

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că autoritățile locale belgiene au confirmat reprezentanților Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre încheierea operațiunii de căutare.

Astfel, în accidentul de la Antwerpen urmare a prăbușirii unei clădiri, bloc școlar aflat în construcție și-au pierdut viața doi cetățeni ai Republicii Moldova. Sâmbătă, 19 iunie, presa scria despre că urma prăbușirii un tânăr de 29 de ani, din Moldova, care muncea pe schele, a murit.

MAEIE anunță că Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei este în legătură cu familiile îndoliate pentru a le oferi asistența necesară.

19 iunie 2021, Chișinău – Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Belgia și Luxemburg a fost informat de către autoritățile locale despre prăbușirea în orașul Antwerpen a unei clădiri, bloc școlar, aflat în construcție, la care lucrau și cetățeni din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente