fbpx

video, foto | Andrei Năstase, întâlniri cu diaspora moldovenească din Germania, Belgia, Franța și alte state europene

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, discută în aceste zile cu moldovenii de peste hotare în mai multe orașe europene. Acesta este însoțit de Iana Stanțieru, numărul 10 pe lista electorală a formațiunii pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi au dat startul întrevederilor la Frankfurt (Germania).

„La Frankfurt diaspora noastră e informată, interesată de tot ce se întâmplă în Republica Moldova, care a fost și este pentru ei ACASĂ”, a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Am avut parte de o frumoasă întâlnire cu conaționalii noștri din Diaspora din Belgia, oameni dintr-o bucată cu mari speranțe pentru viitorul nostru al tuturor. Am vorbit despre angajamentele Platformei DA, dar şi despre importanţa implicării şi participării Diasporei în viaţa politică a Republicii Moldova. Cu toții am fost de acord că doar împreună vom putea readuce normalitatea în ţara în care să vrem să trăim – o Moldovă demnă, liberă şi prosperă”, a scris politicianul despre întâlnirea cu membrii diasporei din Bruxelles.

Această prezentare necesită JavaScript.

Din Belgia, Iana Stanțieru și Andrei Năstase au mers în capitala Franței, Paris.

Pentru cei doi urmează întrevederi electorale cu diaspora din orașele Barcelona (Spania), Lisabona (Portugalia), dar și câteva orașe din Italia, printre care Roma și Padova.

Următoarea întâlnire va avea loc diseară, la Barcelona, de la ora 19:00.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button