Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Marș în susținerea familiei tradiționale,…

Marș în susținerea familiei tradiționale, organizat de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

marșul familiei tradiționale

În centrul capitalei a avut loc un marș în susținerea familiei tradiționale, astăzi, 19 iunie. La eveniment au participat zeci de persoane, printre care și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, dar și fețe bisericești.

În plină campanie electorală, purtând pantcarde și baloane albe și roșii, manifestanții, printre care și copii au pornit de la Bulevardul Grigore Vieru spre Catedrala Mitropolitană.

Anterior, Igor Dodon a anunțat că marșul este organizat de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

„Dragi prieteni, în acest sfârșit de săptămână vreau să vă invit la evenimentele dedicate Săptămânii Familiei, lansată de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La Chișinău, dar și în centrele raionale se vor desfășura marșuri pentru susținerea familiei tradiționale, festivaluri pentru copii, cu premii, concursuri, concerte, dar și multe alte surprize” a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Astfel de manifestații au fost organizate și în anii trecuți. În toamna anului 2018, la Chișinău, a avut loc un congres al familiei, organizat la inițiativa președintelui de atunic, Igor Dodon. Atunci, asociația Promo-LEX a venit cu un manifest, insistând pe ideea că familia creează tradiții și nu tradiția creează familii.