(video) Sticla securizată. Rezistă chiar dacă arunci cu o cărămidă în ea

Curiozitati despre sticla si sticla securizata. Chisinau, Moldova.

Unii dintre noi avem amintiri din copilărie legate de spargerea unui geam, cu mingea de fotbal sau cu vreo piatră aruncată din greșeală. Sunetul cu care se strică sticla îl reții pentru totdeauna. Cum ar fi ca sticla să nu se strice cu una cu două, cum ar fi ca aceasta să reziste chiar dacă arunci cu o cărămidă în ea?

Sticla securizată, numită și sticlă călită, rezistă la impacturi mecanice. În comparație cu sticla obișnuită, netratată termic, sticla securizată este mai rezistentă de circa patru-cinci ori. Compania GARDECOR, care se specializează în executarea construcțiilor din sticlă securizată, a luat cărămida în mână și a trecut la testarea „cu forță” a sticlei securizate.

https://www.youtube.com/watch?v=eR6lTTLeFyw

În partea a doua a testării, peste sticla securizată a fost aruncată și o țeavă metalică.

https://www.youtube.com/watch?v=U3GwB0GFB8A

Din această sticlă, GARDECOR execută construcții precum: închideri glisante pentru terasă, închideri glisante pentru balcon, geamuri panoramice, delimitări interioare fixe și mobile, uși din sticlă, vitrine comerciale, copertine din sticlă, cabine de duș din sticlă securizată, acoperișuri din sticlă.

https://www.youtube.com/watch?v=V93tHFlQDE8

De ce să optezi pentru construcții din sticlă securizată?

Aspect elegant

Construcțiile din sticlă securizată fac parte din ultimele tendințe arhitecturale, oferind un design unic și elegant. Posibilitatea personalizării culorii profilelor și feroneriei utilizate, precum și a nuanței sticlei, permit integrarea construcțiilor din sticlă securizată în designul oricărei clădiri sau interior.

Dimensiunile dorite

Construcțiile din sticlă securizată sunt executate la comandă, pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să se integreze de minune în spațiul dorit.

Lumină naturală

Suprafațele vitrate facilitează distribuția luminii naturale, care permit razelor solare să pătrundă cât mai adânc în încăpere.

Rezistente și durabile

Construcții din sticlă securizată sunt foarte rezistente la impacturile mecanice. În cazul unei eventuale spargeri, sticla călită se descompune în mici fragmente netăioase, care reduc la minim riscul de accidente.

Garanții

Primești de la GARDECOR garanții pentru construcțiile din sticlă securizată și pentru instalarea corectă.

În showroom-ul GARDECOR de pe strada Grenoble 149 B din Chișinău, poți vedea gama largă a construcțiilor din sticlă securizată. GARDECOR te așteaaptă de luni până vineri, de la 8.30 la 17.30 și sâmbăta, de la 9.0 până la 13.00.

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente