fbpx

C. Ronaldo și povestea unui fizic impecabil: Șase mese pe zi, zero alcool. Felul de mâncare preferat al fotbalistului

Cristiano Ronaldo este în centrul atenţiei şi la EURO 2020. A marcat trei goluri şi a devenit deja golgheterul all time la turneele finale ale campionatelor europene. Dar parcă mai mult s-a discutat despre gestul său de a muta din faţa lui sticlele de coca cola şi de a spune „beţi apă!”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spaniolii au găsit momentul pentru a prezenta dieta lui Ronaldo: șase mese pe zi, uneori pizza şi nicio picătură de alcool, scrie DigiSport.

Toată lumea recunoaşte însă că Cristiano Ronaldo arată impecabil, deşi are 36 de ani. Are un stil de viaţă ireproşabil şi arată ca un adevărat sportiv.

„Dacă faci antrenamente în mod regulat este important să-ţi menţii nivelul de energie ridicat pentru a-ţi alimenta corpul şi a fi în formă bună. Am o dietă bogată în proteine, cu o mulţime de carbohidraţi luaţi din cereale integrale, mănânc fructe şi legume şi evit alimentele cu zahăr”, l-a citat AS pe Ronaldo.

Tot Cristiano a dezvăluit că mănâncă de şase ori pe zi, cam la fiecare trei sau patru ore, iar micul dejun este variat şi consistent. Cu brânză, şuncă, iaurt degresat, fructe sau avocado pe pâine prăjită.

Bacalhau a Bras, felul de mâncare preferat al lui Ronaldo

Felul preferat de mâncare al lui Cristiano Ronaldo este Bacalhau a Bras, mâncare tipică portugheză, făcută cu bucăţi de cod sărat, cartofi prăjiţi şi ouă amestecate.

Luis Lavrador, bunătarul şef al naţionalei portugheze, a povestit la un moment dat că „lui Cristiano cel mai mult îi place peştele, anume dorada, peştele spadă şi bibanul”.

Recunoaşte însă că nu este întotdeauna disciplinat în privinţa dietei şi că uneori mănâncă pizza cu fiul său „pentru că altfel m-aş plictisi”.

Despre alcool nu poate fi vorba atât pentru că i-ar afecta performanţele sportive, dar şi din cauza dependenţei tatălui său, Dinis Aveiro, viciu care i-a atras şi moartea, la numai 52 de ani.

Cristiano bea cafea şi îşi face smoothie-uri din pere, mere, ananas, mango, capşuni, banane etc.

Conform sportivului, i s-a recomandat să doarmă de cinci ori pe zi, câte puţin, iar noapte să stea departe de dispozitivele electronice. În plus, cu o oră şi jumătate înainte de somn, ideal este să nu te mai uiţi la televizor.

Articole asemănătoare

Back to top button