image
Sursa foto: Getty Images

"O să-ți rupă capul, n-ai nicio șansă!" După înfruntarea cu Mayweather, Logan Paul vrea în ring un alt titan al boxului

Americanul Logan Paul (26 de ani), vedetă pe YouTube, a devenit cunoscut și în lumea nobilei arte.

Pe 6 iunie, Logan Paul a urcat în ring, în Miami, cu faimosul Floyd Mayhweather, într-un meci demonstrativ de box care a avut ca țintă obținerea unui profit imens de pe urma banilor proveniți din pay-per-view - 49,99 dolari a costat un "card de intrare".

Mayweather (44 de ani) nu a fost declarat învingător, la capătul celor 8 runde acestei acestei lupte, fostul pugilist nereuşind să încheie socotelile înainte de limită, aşa cum era stipulat în contract, în faţa unui adversar în vârstă de 26 ani, mulţumit că a reuşit să rămână în picioare până la final.

"A fost mult mai bun decât credeam. A fost o noapte distractivă", a declarat Mayweather după meci.

Specialiștii din box au realizat după prima rundă că lupta a avut doar un caracter amical, iar The Money Maker și-a protejat adversarul. Logan, urmărit pe You Tube de 23 milioane de abonați, a prins curaj și acum mai vrea o confruntare de top.

Potrivit Daily Mail, americanul născut în Ohio vrea să se bătă cu celebrul Mike Tyson.

"Cineva l-a menționat pe Mike Tyson, dar avocatul meu mi-a zis: <<Nu, nici gând, o să-ți rupă capul! N-ai nicio șansă!>>. I-am răspuns că am mai trecut prin așa ceva și i-am mai transmis ceva: <<Nu poți să-mi spui că nu-l pot bate pe Mike Tyson. E bătrân, e foarte bătrân>>", a spus Logan, potrivit Daily Mail.

Mike Tyson (54 de ani) a revenit în ring în noiembrie. Iron Mike și Roy Jones Jr (51 de ani) au încheiat la egalitate lupta de la Los Angeles, după un meci impresionant.

Statistica arată că Mike Tyson a livrat 67 de pumni, aproape dublu față de Roy Jones Jr, care l-a lovit de 37 de ori.

Cu toate acestea, arbitrii au acordat la final următorul punctaj: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: