(video) Usatîi reacționează la video publicat de Plîngău: Eu de mic copil iubesc armele, voi nici un bici în mână nu ați ținut

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o reacție la imaginile apărute astăzi în spațiul public, în care se vede cum trage focuri de armă. Primarul de la Bălți susține că imaginile video au fost expediate lui Andrei Năstase de către Igor Dodon, iar Dinu Plîngău a apăsat un buton.

Foto: rise.md

Acesta afirmă că a comentat imaginile date anterior într-o emisiunea televizată.

„Aceste imagini au ajuns la Cristal, care lucra la Plahotniuc iar acum pentru Dodon, era video înregistrat de mine personal și un prieten și ei mi-au spart poșta și a doua - FSB-ul le-a obținut după perchezițiile în casa mea.

A fost 10-12 ani în urmă, când îl știam pe Jizdan și Damir și acolo era jumătate de milționeri și politică din țară. Îmi plac armele, pescuitul, vânătoarea de mic copil și mergeam de foarte mult ori la tir. După ce am venit în politică, Jizdan a devenit ministru de interne. Fiecare s-a dus cu drumul lui în viață, ce vreți să demonstrați cu asta? Niciodată nu am avut afaceri cu cei la care eu sau statul are întrebări”, a spus Usatîi.


Deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a publicat imagini din care se vede cum Renato Usatîi și Alexandru Jîzdan trag la tir. Potrivit deputatului, filmările au fost făcute în perioada „când aceștia luptau cu regimul lui Plahotniuc în stradă”. Din imagini se vede cum cei doi trag din Kalashnikov, râd, iar la un moment dat se aud și înjurături. Filmările par a fi făcute în zile diferite.


Pub