(video) Andrei Năstase a surprins-o pe candidata din diasporă a Platformei DA cântând la pian, pe Aeroportul Chișinău: Învăț singură, de două luni

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, împreună cu alți candidați la parlamentare, au luat calea aerului spre Germania, acolo unde au programate mai multe întâlniri cu diaspora din această țară. În timp ce așteptau să fie anunțată îmbarcarea, Andrei Năstase a auzit melodia unui pian, iar când a ajuns lângă acesta a fost surprins să o vadă pe Iana Stanțieru cântând.

Foto: Captură video

„Mi se întâmplă ceva ce vedeți doar pe rețele de socializare. Am surprins-o pe Iana Stanțieru cântând la pian, aici în aeroport.

La un moment dat Iana a dispărut de lângă mine, credeam că a mers să cumpere ceva bunuri, dulciuri pentru diasporă, unde mergem acum, pentru conaționalii noștri”, a spus Năstase, într-un live pe Facebook.

„Da, iată că am încercat să-l cânt pe maestrul Doga, dar pianul un pic e dezacordat, așa că ne cerem scuze de la maestru, să nu se supere.

Am început singură să învăț să cânt la pian, acum două luni și prima piesă este valsul lui Doga”, a spus Iana Stanțieru.

Membrii Platformei DA vor avea mai multe întrevederi cu diaspora și au anunțat că vor merge și în alte țări.



Pub