(video) Liderul PSRM: Nu faceți greșeala din 2019, când ați jurat că nu dați mâna cu Dodon. După alegeri va fi necesar un dialog

Liderul socialiștilor îndeamnă partidele antrenate în lupta electorală să nu facă promisiuni privind crearea de coaliții de guvernare, pentru că „după 11 iulie oricum va fi necesar să ne așezăm cu toții la masa de dialog, și cei de stânga și cei de dreapta”. 

Foto:

„Mulți se întreabă ce va fi după alegeri? După alegeri, noi trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să dialogăm cu toți, și cu cei de stânga, și cu cei de dreapta, să încercăm să găsim soluții pentru oameni. Va fi rău dacă după 11 iulie nu se va găsi consens!

Recomand oponenților politici: Nu faceți greșeala din 2019, când ați jurat că nu faceți niciun fel de discuție cu Dodon... Nu negați posibilitatea de dialog. Dialogul va fi necesar, dacă vrem să rezolvăm problemele cetățenilor”, a declarat Igor Dodon.

Liderul PSRM s-a referit la anul 2019, atunci când în campania electorală lidera de atunci PAS, Maia Sandu, a declarat că nu va accepta o alianță cu socialiștii, însă după alegerile parlamentare a creat o coaliție de guvernare cu PSRM, „pentru a scoate țara de sub influența lui Vladimir Plahotniuc” și a dfost votată în funcția de prim-ministru.


Pub