09:08:24 19.04.2024
Stiri

Cele mai bune noi filme originale Netflix de văzut în această vară

Actualitate 18.06.2021 07:29 Vizualizări3114 Autor: Ziarul National
Cele mai bune noi filme originale Netflix de văzut în această vară


În fiecare vară, Netflix ne surprinde cu filme și seriale originale, iar vestea bună este că și în următoarea perioadă vom avea ocazia de a urmări producții de excepție.

Din multitudinea de filme originale Netflix care se vor lansa în această vară, noi am făcut o selecție cu cele mai interesante titluri. Drame, filme de acțiune, comedii, actori de Oscar, regizori premiați – iată ce vom putea viziona în această vară pe Netflix.

Sweet Girl

Jason Momoa este Ray Cooper, un soț și tată devotat, care vrea dreptate după ce o companie farmaceutică retrage de pe piață un medicament care ar fi putut să îi salveze de la moarte soția (Adria Arjona) bolnavă de cancer. După decesul acesteia, Ray pornește în căutarea adevărului însă va ajunge în situația de a lupta pentru propria lui viață și a fiicei sale, Rachel (Isabela Merced).

He’s All That

O reinterpretare a scenariului de mare succes din pelicula clasică pentru adolescenți She’s All That, lansată în 1999. Povestea contemporană urmărește o tănâră influencer (Addison Rae) care acceptă provocarea de a-l transforma pe cel mai neplăcut și nepopular băiat din școala ei (Tanner Buchanan) în regele balului de absolvire.

Trilogia Fear Street

Luna iulie ne aduce mult așteptata trilogie Fear Street: prima parte va avea premiera pe 2 iulie, partea a doua pe 9 iulie, iar ultima parte va apărea pe 16 iulie. Bazată pe seria horror de mare succes, scrisă de R.L. Stine, trilogia urmărește lunga istorie sinistră a orașului Shadyside. Totul începe în 1994, când un grup de adolescenți descoperă că ar putea exista o legătură între evenimentele terifiante care le-au bântuit orașul de-a lungul mai multor generații și că ei ar putea fi următoarele ținte.

The Kissing Booth 3

Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Taylor Zakhar Perez revin la Netflix în The Kissing Booth 3. Este vara dinainte ca Elle să meargă la facultate și trebuie să ia una dintre cele mai dificile decizii din viața ei. Să se mute în celălalt capăt al țării pentru a merge la aceeași facultate ca iubitul ei, Noah, sau să îndeplinească promisiunea făcută celui mai bun prieten al ei, Lee, și să fie colegi de facultate. Pe a cui inimă o va frânge Elle?

Awake

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos. Rolurile principale din această peliculă sunt interpretate de Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez și Ariana Greenblatt.

Beckett

John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook și Vicky Krieps interpretează rolurile principale din acest film de acțiune. Pelicula spune povestea lui Beckett, un turist american care este implicat într-un tragic accident de mașină în Grecia. Nevoit să fugă pentru a-și salva viața, el trebuie să străbată țara pentru a ajunge la ambasada Americii și a-și clarifica situația, însă se trezește în mijlocul unei conspirații politice de amploare.

The Last Letter From Your Lover

Două povești din prezent și trecut care se întrepătrund! Filmul o urmărește pe Ellie Haworth (Felicity Jones), o jurnalistă ambițioasă care descoperă o serie de scrisori secrete de dragoste din 1965 și se hotărăște să rezolve misterul aventurii interzise din centrul lor. Ea descoperă astfel povestea din dragoste dintre Jennifer Stirling (Shailene Woodley), soția unui industriaș bogat, și Anthony OHare (Callum Turner), jurnalist din domeniul financiar însărcinat să îi urmărească activitatea acestuia. În același timp o poveste de dragoste proprie a lui Ellie începe să se desfășoare prin intermediul unui serios și îndrăgit arhivist (Nabhaan Rizwan) care o ajută să găsească mai multe scrisori.

Tragic Jungle

Filmul, disponibil din 9 iunie, spune povestea unei femei care decide să scape cu orice preț de o căsătorie aranjată. Astfel, ea fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

Fatherhood

După decesul brusc al soției sale, un proaspăt tată (Kevin Hart) se vede nevoit să preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Filmul este bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere și te va emoționa până la lacrimi.

Resort To Love

O comedie romantică despre o cântăreață aspirantă, Erica (Christina Milian), care acceptă un contract la un fabulos resort din Mauritius. Singura problemă este că se vede nevoită să cânte la nunta fostului ei logodnic și revederea cu acesta o face să își dea seama că încă mai are sentimente pentru el. Și nici el, Jason (Jay Pharoah), nu este chiar atât de indiferent.

Carnaval

Pentru amatorii de comedii, acest film original Netflix va fi o adevărată plăcere. Pelicula urmărește aventurile prin care trece, după o despărțire, o tânără care este influencer. Ea își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și cu această ocazie află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

Dancing Queens

Din 3 iunie poți urmări și această peliculă emoționantă dar și amuzantă care spune povestea unei tinere provinciale (Molly Nutley) care se visează mare dansatoare. Ea ajunge să se deghizeze în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

Xtreme

Un thriller captivant care prezintă aventurile prin care trece un asasin pensionat. Ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, el reușește să își pună în aplicare planul de răzbunare contra fratelui său vitreg.

The Last Mercenary

Jean-Claude van Damme îl interpretează în acest film pe Richard Brumère, aka „La Brume” („Ceața), un fost agent special francez, ajuns acum mercenar. Atunci când mafia amenință viața fiului său, Archibald, el se vede nevoit a lua legătura cu foști colegi și a-și uni forțele cu aceștia pentru a-l salva.

Good on Paper

Andrea este o tânără actriță aspirantă și comediană de stand-up care de ani buni a pus cariera pe primul loc în detrimentul vieții ei amoroase. Totul se schimbă atunci când cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat.

Trollhunters: Rise of the Titans

Un nou film de animație de la Dreamworks, a cărui acțiune are loc în orașul Arcadia, care, la prima vedere, poate părea un loc obișnuit. Singura excepție este că aici de află centrul magiei, ceea ce duce la lupte aprige între troli, extratereștri și vrăjitori. Acum, eroii din seria de succes Trollhunters, 3Below and Wizards, fac echipă pentru o aventură epică în încercarea lor de a proteja umanitatea de maleficul Ordin Arcane care dorește să folosească magia neagră pentru a readuce la viață anticii titani și astfel să distrugă lumea.

Sursa: elle.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md