Klaus Iohannis a semnat: cu câte posturi va funcționa Consulatul General al României de la Chișinău

Anticoruptie.md
18/06/2021
Presidency.ro

Preşedintele României Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind înfiinţarea Consulatelor Generale ale României la Chişinău, Londra şi Madrid, scrie G4Media.ro

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale de la București, şeful statului român a semnat decretele privind înfiinţarea Consulatului General al României la Chişinău, Republica Moldova.

Consulatul de la Chișinău va funcționa cu un număr de 13 posturi, în timp ce Consulatul General al României la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, va avea 10 posturi şi a Consulatul General al României la Madrid, Regatul Spaniei, va primi nouă posturi.

Anticoruptie.md
18/06/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii