/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

60 de cazuri noi de COVID - 19 și alte trei decese asociate bolii. Câți moldoveni s-au vindecat

18 iunie 2021, ora 18:09

Ministerul Sănătății al Republicii Moldova anunță 60 de cazuri noi de COVID – 19. Asta după ce au fost efectuate 6023 de teste, dintre care 1163 rapide Antigen. Din numărul total de cazuri, două sunt de import, unul din Rusia și unul din Italia. Niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. 

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus ajunge, astfel, la 256.054.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 154 de pacienți bolnavi de COVID. 43 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, 9 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Din nefericire, alte trei persoane au pierdut lupta cu virusul și au decedat în urma complicațiilor provocate de acesta. Victimele, o femeie de 77 de ani din raionul Râșcani, una de 85 de ani de la Căușeni și un bărbat de 83 de ani de la Bălți, sufereau de mai multe maladii.

Este și o veste bună. Alte 82 de persoane s-au vindecat de COVID – 19. În total, de la începutul pandemiei, 249.066 de moldoveni au învins noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram