/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O dramă dureroasă de familie a despărțit-o de mamă și soră. Istoria noii protagoniste a campaniei „Dăruiește afecțiune printr-un click”

missing
18 iunie 2021, ora 22:40

Valeria, o tânără în vârstă de 23 de ani, care trece printr-o dramă de familie foarte dureroasă, a devenit eroina campaniei „Dăruiește afecțiune printr-un click”, desfășurată de Casa Curată și TV8.md. Tânăra ne-a povestit că sora ei mai mică suferă de o tumoare la creier, iar pentru a putea beneficia de un tratament calitativ, mama și sora ei au fost nevoite să plece în Franța.

„Nouă ne-a fost foarte greu ca să trecem prin boala surorii. Important că acum am găsit ieșire din situație și ele sunt acolo. Eu nu am posibilitatea să merg acolo, pentru că mama nu lucrează, dar îngrijește de sora mea”.

Chiar dacă sunt la mare distanță, Valeria spune că este mereu la legătură cu mama și sora sa, pe rețelele de socializare. Tot acolo, ea a aflat și despre campania lansată.

”Iată am văzut că TV8 face o campanie cu Casa Curată și am spus hai să îmi încerc norocul. Dacă sincer, eu și uitasem că am participat”.

Însă mare i-a fost mirarea, atunci când a sunat-o curierul, ne-a spus Valeria.

„Am fost tare plăcut surprinsă. Măcar ceva fericit în viață”.

Prin intermediul magazinului online casacurata.md, rețeaua de magazine Casa Curată este și mai aproape de fiecare client, oferind posibilitatea de a dărui grijă și atenție celor apropiați printr-un simplu click. Casa Curată livrează absolut gratuit, în toată țara, orice comandă care depășește suma de 299 de lei. În cardul campaniei, echipa TV8.md merge cu daruri de la Casa Curată, la cei care au rude plecate peste hotare sau la cei care nu pot fi aproape de cei dragi, dar cărora le pasă, pentru a le povesti despre posibilitatea de a face cumpărături nu doar pentru sine pe casacurata.md. Prin acest serviciu, rețeaua de magazine, demonstrează încă o dată responsabilitatea socială care o are față de cetățenii din țara noastră. Oferă grijă și atenție celor dragi pe www.casacurata.md.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram