image
Sursa foto: Getty Images

Premieră istorică pe Arena Națională: cine va conduce partida Ucraina - Macedonia de Nord de la EURO 2020

Ucraina - Macedonia de Nord, al doilea meci găzduit de București din cadrul EURO 2020, va consemna o premieră istorică pentru competiția continentală.

Partida va fi consusă de la centru de argentinianul Fernando Rapallini, care va deveni, astfel, joi, începând cu ora 16:00, la București, primul arbitru non-european care oficiază un meci de la Campionatul European de fotbal.

Fernando Rapallini va fi ajutat de la cele două linii de doi compatrioți, Juan Pablo Belatti și Diego Yamil Bonfa, în timp cel patrulea oficial va fi slovenul Slavko Vincic. Arbitrul VAR pentru duelul Ucraina - Macedonia de Nord este spaniolul Alejandro Hernandez.

Fernando Rapallini a ajuns să fie convocat pentru EURO 2020 ca parte a unui schimb de experiențe dintre UEFA și Conmebol, forul similar din America de Sud. Din același motiv, spaniolul Jesus Gil Manzano va conduce, alături de brigada sa, partide de la Copa America.

O altă premieră care se produce la această ediție a EURO este reprezentantă de selectarea primei femei ca parte a corpului de arbitri pentru o astfel de competiție, Stephanie Frappart, din Franța, urmând să fie al patrulea oficial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: