(video) Cristiano Ronaldo, oprit de securitate la EURO 2020. Angajații nu l-au recunoscut și i-au verificat ecusonul

Cristiano Ronaldo a devenit marcatorul all-time al Campionatului European, după ce a înscris în Ungaria - Portugalia, scor 0-3. Înaintea debutului la EURO 2020, Cristiano Ronaldo a avut parte de un moment comic. Unul dintre angajați de la securitate a fugit după Ronaldo și i-a verificat ecusonul de acces. Ronaldo purta masca pe tunel, astfel că cel mai probabil nu a fost recunoscut de angajații UEFA, scrie digisport.ro.


Foto: digisport.ro

Până la debutul EURO 2020, Cristiano Ronaldo era pe primul loc în ierarhia golgheterilor all-time ai Campionatului European, însă la egalitate cu Michel Platini, ambii cu câte nouă goluri. Podiumul clasamentului este încheiat de englezul Alan Shearer, cu șapte reușite la Campionatul European. Legenda fotbalului francez păstrează, însă, recordul pentru cele mai multe goluri înscrise la o singură ediție a Campionatului European, toate cele nouă reușite fiind bifate la EURO 1984.

Un alt record legat de EURO deținut de Cristiano Ronaldo vizează numărul de turnee finale bifate. Atacantul lui Juventus a ajuns la cinci ediții ale Campionatului European la care joacă, 2004, 2008, 2012, 2016 și 2020, record all-time. Până la turneul final din acest an, Cristiano Ronaldo împărțea recordul cu alți 16 jucători.



Pub