Nu mai cumpăra jumătăți de produse, cu Shop with Iute le cumperi acum și plătești mai târziu!

Fiind într-un pas cu digitalizarea, compania IuteCredit simplifică procesele de creditare și achiziționare de bunuri pentru toți consumatorii.  Aplicația mobilă MyIute, primul serviciu de acest fel, a fost lansată la sfârșitul anului 2020, iar astăzi deja înregistrează 43 000 utilizatori. Cu MyIute îți poți accesa și gestiona tot creditul de la distanță.

Foto:

Compania IuteCredit continuă să dezvolte proiecte digitale avantajoase publicului. Recent a fost lansat un nou serviciu – Shop with Iute. Filosofia acestui proiect constă în următoarele: Nu mai cumpăra jumătăți de produse, judecând după bugetele care uneori, ne joacă festa, și nu sunt la nivelul așteptărilor tale. Cu Shop with Iute cumperi și beneficiezi imediat de produsul dorit, iar plata o faci mai târziu. Pentru mulți din noi nu mai este o noutate că, cu clasicul credit 0% nu poți procura chiar tot ce vrei pentru că, de obicei, sortimentul la această ofertă este mai restrâns. Oferta Shop with Iute sparge tiparele și aduce consumatorului sortimentul extins partenerului IuteCredit cu 0% credit.

Shop with Iute vine să soluționeze managementul financiar al oricărei persoane, deoarece chiar dacă nu ai toată suma la îndemână, poți cumpăra bunul dorit acum, achitând în rate valoarea produsului, fără comisioane adiționale sau cu alte cuvinte: credit 0%.

Deci, cum poți cumpăra prin Shop with Iute?

Pentru a cumpăra prin Shop with Iute, ai nevoie doar de două lucruri: să știi ce vrei și un telefon. În magazinele unde este integrat Shop with Iute, toți consultanții sunt informați privind facilitățile acestei proceduri și vei fi ghidat ușor pentru a depune o cerere pentru ca într-un final să beneficiezi de credit 0% pentru bunurile achiziționate.

Probabil deja te-ai întrebat de ce îți trebuie un telefon? De telefon, vei avea nevoie în momentul verificării identității și semnării contractului în aplicația MyIute. Și să nu te mire faptul când consultantul unui  magazin îți va cere numărul de telefon, nu e pentru ați  face curte, e doar pentru a duce la bun sfârșit aplicația pentru ofertă. După aceasta nu îți rămâne decât să semnezi contractul prin cod unic primit prin SMS și pleci acasă cu produsul dorit. Atât de simplu!

Ce produse poți cumpăra cu Shop with Iute?

Din magazinele, unde beneficiezi de cel mai recent serviciu Shop with Iute, poți cumpăra orice produs îți dorești, o condiție de bază este suma minimă, nu mai puțin de 500 de lei. Dar Iute Credit are o soluție și în acest caz, ai posibilitatea să acumulezi mai multe produse pentru a depăși suma minimă.

De unde poți cumpăra cu Shop with Iute?

Acest proiect DEJA este implementat în magazinele de pe tot teritoriul țării unde găsești produse pentru orice necesitate: începând cu electrocasnice, fashion, telefonie mobilă și terminând cu biciclete electrice sau chiar motociclete.

Fii cu ochii pe noi: Numărul rețelelor de magazine partenere crește zilnic…

Lista magazinelor o găsești AICI

Shopping plăcut și Iute!



// console.log('no ads situation')