Bogdan Țîrdea a primit „Strachina de Jmalț” de la comunitatea LGBT. Parlamentarul: În fiecare an mi-o oferiți și de fiecare dată fără bani

„Strachina de Jmalț” a fost anti-premiile oferite și în acest an de către Centrul de Informații GENDERDOC-M pentru persoanelor publice care și-au exprimat în repetate rânduri dezacordul cu acțiunile persoanelor LGBT+ din Republica Moldova, scrie SHOK.md.

Foto:

Deputatului socialist, Bogdan Țîrdea a primit distincția la categoria „Călcat prin străchini”.

„În fiecare an primesc acest premiu de la „sorosiști” și de fiecare dată fără bani. Domnilor, nu simt decât milă. Fă ce vrei acasă la tine, dar nu le impune altora acest lucru. Cu siguranță ne opunem propagandei LGBT în societate, în educație, în grădiniță. Nu susținem și nu mergem la paradele voastre gay, chiar dacă Soros plătește grozav pentru ele. Suntem împotriva schimbării de gen a copiilor, chiar dacă întreaga lume va striga că este corect. Suntem convinși că există Mamă și Tată, nu Părinte 1 și Părinte 2, și nimeni nu ne va convinge de contrariul”, a reacționat Bogdan Țîrdea.

Anti-premii au mai primit fostul deputat Iurie Roșca și consilierul municipla, Dinari Cojocaru.

Evenimentul a fost organizat în cadrul celei de-a XX-a ediții a Festivalului Comunității LGBT+ din Moldova „Moldova Pride”, care se desfășoară la Chișinău în perioada 15 – 20 iunie.

Diplomele și fotografia „străchinii” sunt transmise premianților prin intermediul Poștei Moldovei.



Pub