03:26:30 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Andra, răvăşitoare în fotografiile de promovare ale noii piese. Artista a făcut furori într-o rochie lungă, vaporoasă

Actualitate 17.06.2021 14:28 Vizualizări3206 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andra, răvăşitoare în fotografiile de promovare ale noii piese. Artista a făcut furori într-o rochie lungă, vaporoasă


Andra a lansat o nouă piesă în limba spaniolă, Invisible (feat. Lil Eddie), iar cu această ocazie a împărtășit cu fanii și câteva fotografii de la ședința foto de promovare.

În imaginile respective, publicate pe rețelele sociale, artista, în vârstă de 34 de ani, și-a păstrat aceeași eleganță pentru care este apreciată de comunitatea sa de fani, formată din 2,5 milioane de persoane.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, vaporoasă, într-o nuanță de albastru, decorată cu motive florale, Andra a adus puțin din aerul latino, potrivit piesei sale în spaniolă. Coafura simplă, dar șic, cerceii masivi și pantofii cu platformă au întregit look-ul și au evidențiat frumusețea artistei.

andra (2)

Andra, Foto: Instagram

Fotografiile, care au strâns peste 36.000 de aprecieri, au primit numai reacții pozitive din partea fanilor, care i-au lăudat ținuta, dar și piesa, care nu le-a dezamăgit așteptările.

Printe comentariile lăsate de aceștia s-a numărat și cel al lui Sore, care a recunoscut că piesa „Invisible" este preferata ei, dar și cel al artistului colaborator, Lil Eddie, care i-a lăsat o serie de emoticoane în formă de inimă.

andra (1)

Andra, Foto: Instagram

Concluziile fanilor au fost că piesa va deveni un hit vara asta, lucru ce este deja o obișnuință pentru Andra, scrie profm.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md