14:18:13 29.03.2024
Stiri

Imagini speciale cu actorii din „Liceenii.” Cum arată astăzi protagoniștii

Actualitate 17.06.2021 19:58 Vizualizări2780 Autor: Ziarul National
Imagini speciale cu actorii din „Liceenii.” Cum arată astăzi protagoniștii


Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, actorii din filmul românesc „Liceenii", s-au reunit și au împărtășit imagini speciale cu fanii lor.

În 1986 s-a lansat filmul „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos, în care ne era prezentată o poveste de dragoste dintre doi elevi din clasa a X-a din România de dinainte de revoluție și care avea să cucerească inimile multor adolescenți și nu numai. Pelicula este urmărită și în ziua de astăzi cu nostalgie de către mulți, fiind considerată un succes pentru cinematografia românească.

Recent, protagoniștii din „Liceenii”, Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, cei care i-au interpretat pe Mihai, Dana și și Șerban, s-au reunit și au împărtășit imagini speciale, spre încântarea fanilor. În ceea ce îi privește pe Ștefan Bănică și Tudor Petruț, cei doi au păstrat o relație de prietenie și reușesc să se mai întâlnească cu diverse ocazii.

Ștefan Bănică a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care este alături de Oana Sârbu și Tudor Petruț, alături de descrierea: „S-a strigat și anul ăsta catalogul”.

Așa cum era de așteptat, comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, aceștia arătându-și aprecierea față de cei trei actori, unii menționând și faptul că ar mai vrea să îi vadă să joace împreună în filme.

„Am trăit odată cu voi, anii de liceu și chiuleam să mergem să vă vedem la cinema!”, „Vă iubesc pe toți si vă stimez!”, „Superbi, mereu! V-am admirat mereu!”, „Foarte faini și neschimbați! Ce vremuri, ce artiști și filme de neuitat!”, „Să mai faceți filme împreună!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, scrie elle.ro.

De asemenea, și Oana Sârbu a postat pe contul ei de Instagram aceeași fotografie publicată de Ștefan Bănică, dar și o altă imagine în care Tudor Petruț o îmbrățișează. „Oana, cum reușești ca să nu se vadă anii? Arăți superb!”, „Absolut adorabili. Vă iubesc dragilor!”, „Prietenii adevărați sunt speciali!!!”, „Sunteți atât de frumoși!”, au scris pe Instagram urmăritorii actriței.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md