Acum pentru fiecare credit repetat de la SEBO ai o reducere

17 Iun. 2021, 12:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
17 Iun. 2021, 12:19 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Mai mare, mai mare și încă mai mare! Da! La SEBO primești o reducere* mai mare, atunci când revii. Compania apreciază fidelitatea clienților existenți, de aceea s-a gândit să-i bucure. Așa că, dacă tu ești unul din ei, află ce interesant ți-a pregătit!

Acum, pentru fiecare credit repetat de la SEBO, ai o reducere, iar care va fi valoarea acesteia, compania o determină în dependență de numărul creditului Tău. Ce înseamnă asta? E simplu.

Iei al 2-lea credit? Reducerea ta este de 5%.

Iei al 3-lea credit? Reducerea ta crește – 10%.

Îl iei pe cel de-al 4-lea? Wow, deja ai 15% reducere și reducerea crește în continuare, până la al 11-lea credit. Începând cu creditul al 11-lea, deja ai 50% reducere. Iar cel mai interesant este faptul, că după al 11-lea credit, toate creditele ulterioare vor fi cu 50% reducere.

Cu cât mai multe credite ai luat și le-ai achitat la termen, cu atât e mai mare reducerea Ta. Astfel, să fii un client repetat e și mai avantajos.

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Vino chiar azi la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897 sau pe www.sebo.md/REDUCERE

Informații suplimentare: Ordin cu privire la aprobarea programului de reduceri

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
*Exemplu de DAE pentru credit Flexi cu 50% reducere: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1639 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 221,15%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului doar pentru creditul Flexi, care se aplică la eliberare, , în cazul oferirii de numerar.
În caz de nerambursare în termen a creditului reducerea se anulează, se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea se aplică la toate creditele SEBO, cu excepția sumelor adiționale de credit accesate de client în baza aceluiași credit.
Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.

P.

Realitatea Live

24 Apr. 2024, 17:31
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Apr. 2024, 17:31 // Actual //  Lupu Eduard

Un proiect esențial pentru securitatea energetică a Republicii Moldova, ce implică construirea unei linii electrice aeriene de 400 kV pentru interconectarea cu România, avansează cu sprijinul partenerilor externi. Comisia economie, buget și finanțe, împreună cu Comisia politică externă și integrare europeană, a examinat proiectul de ratificare a acordului de împrumut între Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”.

Acordul de împrumut, în valoare de 30,8 milioane de euro, reprezentând 40% din bugetul total de 77 de milioane de euro al proiectului, va acoperi construcția liniei de 400 kV care va conecta localitățile Bălți și Suceava. Acest împrumut va avea o perioadă de rambursare de 18 ani, cu o perioadă de grație de 4 ani. Banca Europeană de Investiții va aloca încă 30,8 milioane de euro, prin realocarea unui cont de împrumut anterior, pentru implementarea primei faze a proiectului. În plus, Republica Moldova va primi un grant de 15,4 milioane de euro de la Uniunea Europeană, prin intermediul Platformei de Investiții de Vecinătate.

Proiectul nu doar va conecta rețelele electrice ale celor două țări, ci va include și reconstrucția stației electrice Bălți de 400 kV, precum și reabilitarea segmentelor de rețea electrică de transport din Republica Moldova. Aceste eforturi vor include înlocuirea elementelor de comutație și protecție, precum și a transformatoarelor electrice.

Această nouă interconexiune electrică reprezintă o etapă semnificativă în consolidarea legăturilor dintre Republica Moldova și România, având un impact pozitiv atât asupra securității energetice cât și asupra dezvoltării regionale și economice a ambelor țări.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău