(video/update) O şoferiţă, pretins în stare de ebrietate, filmată cum conduce agresiv prin Băcioi. Ce spune poliţia

(update) S-a aflat pe cale oficială că şoferiţa din imagini este originară din Băcioi, are 66 de ani şi se întorcea de la serviciu în seara zilei de ieri. Aceasta a intrat într-un conflict minor pentru că, recunoscând ulterior în discuțiile cu oamenii legii, circulase cu faza lungă a farurilor inclusă prin localitate, ceea ce i-a deranjat pe tinerii din imagini.

Nu se confirmă că ar fi fost personal în stare de ebrietate, însă oricum a fost sancţionată în baza articolului 240, aliniat 1 a Codului Contravenţional, ne-a comunicat ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco.

Articolul 240, al.1Nerespectarea de către conducătorul de vehicul a indicatoarelor rutiere de prioritate, a indicatoarelor de interzicere şi de sens obligatoriu, a indicatoarelor de informare privind direcţia permisă de deplasare, a marcajului de pe partea carosabilă a drumului privind acordarea dreptului prioritar de circulaţie, dreptului privind delimitarea benzilor de circulaţie pe sens opus şi a celor destinate vehiculelor de rută, nerespectarea regulilor de circulaţie privind începerea deplasării şi schimbarea direcţiei de mers, privind poziţia pe carosabil, privind depăşirea vehiculelor, privind traversarea intersecţiilor şi a locurilor de oprire a transportului public, privind remorcarea vehiculelor, privind transportul persoanelor şi al încărcăturilor, privind deplasarea pe autostrăzi, nerespectarea exigenţelor de folosire a dispozitivelor de iluminat la căderea întunericului sau în condiţii de vizibilitate redusă, se sancţionează cu amendă de la 15 la 30 de unităţi convenţionale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare.


(articol iniţial) O femeie aflată la volanul unui VW Caddy a fugit după ce ar fi fost prinsă în stare de ebrietate. S-a întâmplat după ce a fost oprită de un alt participant la trafic pentru a explica de ce a generat o situaţie de accident.

Conform informaţiilor neoficiale disponibile, şoferiţa ar fi aceeaşi persoană care a fost trasă pe dreapta în luna mai în Măgdăceşti pentru depăşirea limitei de viteză, după care s-a constatat că nici nu avea dreptul de a conduce acel vehicul conform singurei categorii indicate în permisul său – F.

“Treaba me dac-am băut”. Comportamentul inadecvat este o normă pentru ţara noastră, dar ce am văzut azi…. este un şoc! Doamna manifesta un comportament indecent, a intrat cu viteză în faţa maşinii mele, iar când m-am apropiat, m-a lovit un miros de băutură din maşina acesteia (avusese un pasager beat), restul puteți vedea din secvențele video!

P.S. A intrat cu viteză în sat şi s-a dus într-o direcție necunoscută!!!”, a declarat autorul imaginilor.

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică s-a autosesizat pe marginea acestui caz! Automobilul în cauză a fost deja identificat şi urmează să se stabilească dacă era sau nu la volan şoferiţa menționată.

VIDEO: facebook.com/dima.cehov.3

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/