(foto) Ploile frecvente din ultima perioadă pot duce la astfel de situaţii

Precipitațiile sub formă de ploaie, care cad deja destul de frecvent în ultimele săptămâni, pot duce la căderea copacilor sau cel puţin a crengilor din aceştia.

Iată un exemplu care demonstrează că din cauza umezelii mari, crengile putrede se înmoaie şi se pot rupe acum foarte uşor, chiar şi fără a fi nevoie de intervenția vântului.

Imaginile în cauză vin dintr-o curte de pe bd. Traian 18/1. S-a întâmplat la o oră devreme din această dimineaţă.

Iată încă o situaţie neplăcută care apare din cauza ploilor, pe secţiunile de drum aflate în reparaţii sau pe care s-a săpat recent. “Apropo, anume în acest loc, în fiecare an asfaltul se surpă, anul trecut era o Toyota RAV4”, a spus autorul fotografiei.

În context, aflaţi că Serviciul Meteorologic de Stat încă nu anunţă despre o vreme favorabilă pentru următoarele zile, ci din contra, continuă să actualizeze Codul Galben de instabilitate atmosferică pentru a nu ştim câta zi la rând. Avertizarea intră în vigoare din această după amiază.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/