image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Un apartament, cuprins de flăcări, la Soroca: Opt persoane, printre care cinci copii, au fost evacuați de urgență

Un apartament a fost cuprins de flăcări aseară, la Soroca. Opt persoane, printre care cinci copii, au fost evacuați de pompieri, astfel în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Pompierii din nordul țării au intervenit aseară la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Ștefan cel Mare 132/1 din orașul Soroca.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:09. La fața locului imediat au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși pompierii au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate pe balconul locuinței. În timpul intervenției salvatorii au evacuat din apartamentele vecine trei maturi și cinci copii pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 19:47. Incendiul a fost lichidat la ora 20:01. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale păstrate pe balconul apartamentului și parțial mai multe bunuri materiale dintr-o cameră de locuit cu dimensiunile de 20 m2.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: