Cavcaliuc susține că Usatîi i-ar înscena o „investigație jurnalistică": Salut Renat. Aștept investigația cu screenshoturi pentru care ai dat 10 mii de euro

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar fi plătit 10 mii de euro unui jurnalist pentru a realiza o investigație „prin care să îl facă praf pe Cavcaliuc”. Despre asta a anunțat liderul partidului PACE, afirmând că știe cine sunt persoanele care au creat screenshoturile false. 

Foto:

„El a încercat să vorbească cu mine prin persoane terțe, l-am refuzat și s-a supărat. Întrebarea a alta, mi-a venit o informație care este pe rol de verificare că acest turist a plătit 10 mii euro unui jurnalist căruia ia dat niște screenshoturi, doi colegi de ai lui au făcut. Renat, salut, știu cine le-a făcut, la niște mesaje între ei, au pus numele meu, chipurile au fotografiat de pe telefonul meu, Din informațiile pe care mi le-au livrat, și jurnalistul a înțeles ca este cam fake treaba asta. Aștept investigația cu screenshoturi. Aștept, nu uitați că cu voi o să se întâmple „neabisnima no fakt”, a declarat Cavcaliuc, la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Cei vizați nu au comentat acuzațiile lansate de Cavcaliuc.

Scandalul public dintre cei doi lideri politici a izbucnit într-o emisiune TV, la care primarul de Bălți și-a ieșit din fire din cauza intervenției în direct a lui Cavcaliuc și l-a acoperit cu cuvinte necezurate pe fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție.

Ulterior, liderul PACE i-a transmis un mesaj lui Usatîi să nu-l mai provoace. „Cu toate siguranțele tale, așa cum erai cu zâmbetul până la urechi, cu tine se va întâmpla ceva ce nici savanții nu vor putea explica. Asta se va întâmpla cu tine Usatîi, dacă vei continua cu aceste mizerii”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.


Pub