Ai obosit de aglomerația din transportul public? Vezi avantajele unei trotinete electrice

imprumut-rapid-nebancar

Te trezești dimineață cu gândul la ambuteiaje de pe străzile orașului, iar înghesuiala din transportul public deja îți taie din cheful de a mai merge la muncă? Vrei să scapi de transportul public și în sfârșit să ajungi la serviciu fără ca bluza sau cămașa să-ți fie șifonată sau și mai rău, cu câțiva nasturi lipsă, să intri în birou calm, nu stors deja de nervi? Cu siguranță că ai suficiente provocări la serviciu, nu cred ca mai ai nevoie de alte surse de stres.

S-a găsit o soluție cool pentru tine – trotineta electrică. Un mijloc eficient de transport urban, perfect pentru toți cei care s-au plictisit de ambuteiaje, dar și care nu vor să treacă neobservați. Cu ajutorul unei trotinete electrice, reușești rapid să duci la bun sfârșit sarcinile importante de la job, fără stres, oboseală, întârzieri și ore pierdute în trafic.

Ia-ți și tu o trotinetă electrică și fii cel mai tare din parcare! Un astfel de transport, în magazinele din Chișinău, costă între cinci și doisprezece mii de lei. Pentru a nu te limita în alegere, poți apela instituțiile financiare nebancare, care oferă credite în Moldova fără adeverințe de salariu și comisioane ascunse. Ai nevoie doar de datele din buletin, completezi cererea pentru credit online și în 30 de minute vei primi decizia.

Modul simplu și accesibil de utilizare, face trotineta electrică să fie una din cele mai preferate opțiuni de transport electric printre utilizatori. Imaginează-ți, nu ai nevoie de carnet de șofer pentru a o conduce, nici de un instructaj special. Tot ce trebuie e să ai grija ca bateria trotinetei tale să fie încărcată, înainte de a porni la drum. Simplu ca bună ziua!

Unul din principalele avantaje este și faptul că economisești bani. Da! Având în vedere că trotineta funcționează pe baza unei baterii care se încarcă de la electricitate, în plus nu mai trebuie să achiți doi lei sau trei lei pentru o călătorie cu transportul public.

Economisești și timp, cu trotineta electrică scapi de trafic și câștigi mai mult timp în favoarea ta. Nu mai stai în ambuteiajele la orele de vârf, nici troleibuzul nu-l aștepți minute întregi prin stații și eviți total aglomerările din transportul public. Nemaivorbind de faptul că te poți bucura de somnul dulce de dimineață încă 15 minute.

Și punctul forte: o poți lua cu tine oriunde și oricând! Imaginează-ți o plimbare de seară, pe o alee de promenadă pe malul mării, pe trotinetă! Malul unui lac tot e o opțiune bună. Poți vizita locuri frumoase rapid, fără dureri de picioare și cu energie la final de zi. Dar și cu zeci de poze care îți vor aminti mereu de timpul petrecut frumos.

O trotinetă electrică este în mod cert un mijloc de transport pe care ar trebui să-l iei în considerare dacă te-ai săturat să stai zeci de minute blocat în ambuteiaje. Un studiu realizat de compania Tom Tom, specializată în producerea de sisteme de navigație, a arătat că un locuitor din mediul urban pierde anual 10 zile din viața sa în trafic. Trotineta, însă, este excelentă pentru a economisi acest timp pentru deplasările scurte prin oraș, la serviciu, școală sau universitate, în călătorii, și chiar pentru livrări.

Mai mult decât atât, instituțiile financiare vin cu oferte nemaipomenite, ai cele mai avantajoase împrumuturi rapide nebancare care îți oferă posibilitatea să-ți alegi orice trotinetă îți dorești, în funcție de necesități dar și tot setul de accesorii, ca să te bucuri la maxim de noul tău vehicul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente