/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Socialiștii au devenit lideri la numărul de anti-premii oferite de comunitatea LGBT

missing
16 iunie 2021, ora 22:21

Socialiștii au devenit, în acest an, lideri la numărul de anti-premii, obținute din partea comunității LGBT. Întreaga formațiune, consilierul municipal Dinari Cojocaru, dar și deputatul Bogdan Țîrdea vor primi vase de metal și diplome, pentru că ar fi manifestat un comportament diferit față de unele categorii de persoane. Și politicianul Iurie Roșca a fost inclus în listă, fiind nominalizat pentru că ar fi avut mai multe glume de prost gust în adresa homosexualilor.

Îmbrăcați în rochii de gală, reprezentanții Centrului de Informații Genderdoc au oferit primul premiu deputatului socialist Bogdan Țîrdea, pentru faptul că a manifestat atitudine selectivă, inclusiv față de persoane LGBT.

A fost premiat și politicianul Iurie Roșca, fiind nominalizat pentru că ar fi lansat mai multe glume de prost gust în adresa homosexualilor.

S-au ales cu câte o strachină și o diplomă și consilierul municipal din partea socialiștilor, Dinari Cojocaru, dar și întreaga formațiune PSRM. Așa-zisele cadouri urmează să le fie trimise prin Poșta Moldovei. Contactat telefonic pentru o reacție, Iurie Roșca ne-a închis telefonul, iar purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram