‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriARM începe distribuirea motorinei la Punctele Mobile de Distribuire

ARM începe distribuirea motorinei la Punctele Mobile de Distribuire

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

 în perioada 31 mai – 11 iunie curent, 1404,454 tone de motorină de calitatea EURO-5 Diesel, ajutor oferit de Guvernul României, a fost distribuită la 190 de beneficiari finali – agricultori afectați de secetă.

În acest scop, au fost create 2 call-center pe baza Agenției Rezerve Materiale și S.A ,,Tirex-Petrol”, care zilnic stabilesc cu beneficiarii finali graficul de distribuire a motorinei pentru ziua următoare.

Graficul de livrare este plasat zilnic, pentru ziua curentă, pe pagina web oficială a Agenției Rezerve Materiale la www.rezerve.gov.md.

În scop de testare, pentru agricultorii care au de recepționat cantități mai mici de 2500 kg, Agenția Rezerve Materiale anunță despre începerea distribuirii motorinei la Puncte Mobile de Distribuire.

Urmare a procedurii operaționale aplicate în scop de testare la Punctul Mobil de Distribuire din Căușeni, distribuirea motorinei va fi extinsă către toate Punctele Mobile amplasate la cele 27 Stații de alimentare cu carburanți, unde SA Tirex-Petrol va amenaja Puncte Mobile de Distribuire a Motorinei Românești.  

Agenția Rezerve Materiale de comun cu S.A ,,Tirex-Petrol” vă asigură și în continuare coordonarea prealabilă a tuturor procedurilor de distribuție a motorinei cu agenții economici în scopul asigurării bunei desfășurări a operațiunii de livrare a acesteia.

‹ adv ›

Motorina recepționată în calitate de ajutor umanitar din partea Guvernului României va fi distribuită în volum deplin timp de 60 zile.

Din cantitatea de 6 000 tone de motorină, până la data de 14 iunie 2021, Republica Moldova a recepționat cantitatea de 4991,343 tone.

La data de 11 iunie curent, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale din România prin scrisoarea nr.2358/UT515 a informat Ministerul Afacerilor Interne a RM că din motive tehnice, livrarea ultimei tranșe de motorină va avea loc până la sfârșitul lunii iunie 2021.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›