image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi, omagiu adus lui Maradona, după un gol superb în Copa America! Spectacol în memoria lui "D10S"

Argentina a debutat cu o remiză la Copa America, împotriva celor din Chile, scor 1-1. Partida s-a disputat pe Estadio Olimpico Nilton Santos, din Rio de Janeiro.

Înaintea partidei, organizatorii i-au adus un omagiu lui Diego Maradona, fostul mare fotbalist al Argentinei, care a murit în noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani.

Sud-americanii au pus în scenă un spectacol virtual, pe teren fiind proiecte imagini cu câteva dintre momentele de glorie ale lui "D10S".

Pe teren, Leo Messi a deschis scorul în minutul 33, dintr-o lovitură liberă executată perfect, de la aproximativ 20 de metri. Starul Barcelonei i-a adus și el un omagiu lui Maradona, sărbătorind într-un stil similar cu cel al lui "El Pibe D'oro".

Nu este pentru prima dată când Messi îi aduce un omagiu lui Maradona. La final lunii noiembrie, Leo marca într-un meci cu Osasuna din campionat (4-0) și își dădea jos tricoul Barcelonei. Sub el se afla un alt tricou, purtat de Maradona la Newell's Old Boys.

Messi a ajuns la 57 de goluri marcate direct din lovitură liberă, fiind la doar cinci lungimi în spatele recordului deținut de Diego Maradona, potrivit Goal.

Chile a reușit să egaleze în minutul 57, prin Vargas, imediat după ce Vidal a ratat un penalty. S-a terminat 1-1, iar pentru naționala lui Leo Messi urmează duelul cu Uruguay, programat pe 19 iunie, de la ora 03:00. Din grupă mai fac parte Paraguay și Bolivia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: