image
Sursa foto: Instagram

Cui i-a dedicat Neymar golul de la Copa America: "Am vrut s-o etichetez, dar nu mă lasă"

Neymar (29 de ani) a marcat din nou pentru naționala Braziliei, în meciul cu Venezuela, 3-0, de la Copa America. Starul lui PSG i-a dedicat golul noii sale cuceriri, artista argentiniană Emilia Mernes (24 de ani).

Neymar se află într-o formă de invidiat la "Selecao". Brazilianul a înscris al doilea gol al echipei sale contra Venezuelei, din penalty, și a mers "glonț" la camerele TV pentru a forma o inimă cu degetele. Nimeni nu știa cine este persoana căreia atacantul i-a dedicat cu dragoste reușita, însă în cele din urmă misterul a fost elucidat.

La finalul meciului, Neymar a publicat o fotografie cu gestul său de după gol, dar nu a a dezvăluit numele partenerei sale: "Am vrut s-o etichetez, dar nu mă lasă", a scris enigmatic brazilianul.

Cum relația lui Neymar cu modelul Natalia Barulich nu mai este de actualitate, presa din Spania a făcut cercetări și a reieșit un singur nume: Emilia Mernes. Se pare că cei doi au împărtășit mai multe mesaje pe rețelele sociale, însă nu și-au făcut publică până acum relația.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: