(video) Ședința CMC anulată din nou din lipsă de cvorum. Consilierii din partea PSRM nu s-au prezentat
Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi, 15 iunie, în ședință. Pe ordinea de zi au fost 19 de subiecte, dintre care și modificarea Bugetului municipal. Ședința a fost anulată din lipsă de cvorum. La ședință au fost prezenți 23 consilieri. Pentru ca ședința CMC să aibă loc este nevoie de 26 de consilieri municipali. 
Foto: UNIMEDIA

Ședința CMC s-a anulat din lipsă de cvorum. Potrivit secretatului CMC, Adrian Talmaci, la ședință au fost prezenți 23 consilieri. Pentru ca ședința CMC să aibă loc este nevoie de 26 de consilieri municipali. Urmează să fie stabilită o nouă ședință.

(10:30) O locuitoare a satului Floreni cere includerea acestuia în componența Chișinăului.

„E ora 10:25 și nu avem cvorum. Colegii de la fracțiunea socialiștilor ignoră solicitarea noastră de a modifica bugetul municipal cu privire la impozitul pe venit”, a spus Andrei Năstase.  

(10:25) Ședința CMC a început. Consilierii din partea PSRM din nou nu s-a prezentat la ședință.

Anterior, ședința Consiliului Municipal Chișinău a fost anulată din cauza că consilierii PSRM și Șor nu s-au prezentat la ședință. Astăzi consilierii trebuiau să desemneze candidaturile pentru funcțiile de membri ai BESV din sectoarele municipiul Chișinău. 


Pub