(video) BECS a lansat Săptămâna Familiei în Moldova: Concursuri cu premii, festivaluri și marșuri în susținerea „valorilor tradiționale”

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a lansat Săptămâna Familiei, care are drept scop promovarea valorilor tradiționale ale poporului nostru.

Foto: Captură video

„Echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru ca familia tradițională să devină un model de urmat, iar tendința spre căsătorie, nașterea copiilor și dorința de a petrece cât mai mult timp cu ei trebuie să devină o normă socială.

Pe parcursul acestei săptămâni noi vom organiza un șir de evenimente care se vor desfășura pe tot teritoriul Republicii Moldova”, a scris liderul PSRM, Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, pe durata întregii săptămâni, va fi organizat concursul celor mai reușite fotografii de familie cu mai multe generații. În toate localitățile țării vor fi acordate Diplome de Onoare familiilor numeroase și cuplurilor longevive. 

Pe data de 19 iunie, în mai multe raioane, precum și în orașele Bălți și Chișinău va avea loc marșul pentru susținerea familiei tradiționale, iar pe data de 20 iunie în Chișinău, Bălți, Comrat și Cahul va fi desfășurat festivalul pentru copii care include premii, concursuri, concerte și multe alte surprize pentru copii.

„Îndemnăm familiile cu copiii, tinerele familii și toți doritorii să participe la aceste frumoase evenimente pentru a promova adevăratele valori ale neamului nostru și nu cele impuse din exterior și improprii nouă”, a menționat Igor Dodon.



Pub