(video) Reacția lui Ceban, după ce Inga Ionesii a demisionat din funcție

Viceprimara capitalei pe domeniul economic Inga Ionesii a demisionat din funcţie. Cu această ocazie primarul Ion Ceban i-a mulţumit Ionesii pentru activitatea la primărie.

Foto:
„Aduc sincere mulțumiri, Viceprimarului pe domeniul economic Inga Ionesii, care a făcut parte din echipă, iar împreună am pornit multe lucruri frumoase.
Doamna Ionesii este specialist foarte bun și îi urez mare succes în continuare.

Mult succes echipei care rămâne în continuare unită, indiferent de unele circumstanțe”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook. 

„Am avut o colaborare foarte bună și suntem în relații bune și cred eu că vom putea colabora și pe viitor, dacă va dori să spună detalii referitor la ceea ce s-a întâmplat cred că o va face când va dori, dar presupun că ar prefera ca subiectul să rămână discret la acest capitol. Vreau să îi mulțumesc pentru faptul că am făcut o echipă bună în această perioadă”, a spus primarul capitalei într-un live pe Facebook.



Interimatul funcției va fi exercitat în continuare de șefa cabinetului în domeniu finanțelor, Olga Ursu. Despre aceasta a anunțat edilul capitalei.  

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă numirea din 10 iunie a doamnei Inga Ionesii în funcția de șefă a Direcției management instituțional, o subdiviziune strategică a ministerului de externe responsabilă de implementare şi promovare a politicii şi procedurilor de personal, managementul documentelor, precum și implementarea agendei e-Transformare. 



Pub