(video) Șefa Direcției Sănătate a Primăriei a fost demisă. Ion Ceban: Acolo sunt mari probleme încă din noiembrie, anul trecut

Șefa Direcției Protecție Socială și Sănătate a Primăriei Chișinău, Tatiana Bucearschi, a fost demisă de către edilul capitalei. Ion Ceban a explicat, într-un live ținut de la Buzău, România, unde se află într-o deplasare, de ce a luat această decizie.

Foto: Captură video

„Cei care sunt în Primărie cunosc în detalii, atât la nivelul executivului, cât și a legislativului, că administrarea direcției este cu probleme încă din luna noiembrie a anului trecut. Sunt conflicte în cadrul echipei interne din cadrul acestei direcții, or pentru mine este important ca oamenii să privească în aceeași direcție și să muncească cot la cot. Nu e secret pentru nimeni ce se întâmplă acolo.

I-am dat diferite termene intermediare să soluționeze problemele, nu s-a făcut.

Mai mult decât atât, este și partea constatatoare făcută de colegi pe audite la nivel de direcție”, a declarat Ion Ceban.

Presa de la Chișinău a scris că Bucearschi a fost demisă după ce ar fi luat calificativul „nesatisfăcător” la evaluarea anuală a performanțelor profesionale. Bucearschi a anunțat că va ataca în instanța de judecată decizia primarului capitalei.



Pub