Accident pe traseul Chișinău-Ungheni. O persoană a fost transportată în stare gravă la spital

Un accident rutier a avut loc astăzi pe traseul Chișinău-Ungheni la intersecția spre localitatea Roșcani. Automobilele implicate în accident se deplasau spre Ungheni, iar impactul s-a soldat cu persoane rănite. 

Foto:

„Ajungând la fața locului s-a constatat că în urma nerespectării normelor de siguranță în traficul rutier s-a comis accident rutier în care au fost implicate două autovehicule de model V-W Golf 2 și Mercedes 211 furgon care se deplasau în aceiași direcție (din direcția Chișinau spre direcția Ungheni). La un moment dat conducătorul mașinii de model V-W Golf, în vârstă de 58 ani având intenția de a efectua manevra de întoarcere, a fost tamponat lateral-spate de conducătorul mașinii de model Mercedes, în vârstă de 22 ani”, a declarat ofițera de presă. 

Conducătorul mașinii de model V-W Golf a fost transportat în stare gravă la spital, iar pasagerul acestuia, o femeie s-a ales cu leziuni ușoare, la fața locului acordându-se ajutor medical de către personalul medical. Conducătorul mașinii de model Mercedes careva leziuni nu a suferit.


Pub