09:13:03 29.03.2024
Stiri

Cel puțin 15 000 de persoane urmau să fie aduse ORGANIZAT la vot la cele trei secții electorale din Corjova și Tighina: „Deja minus 15 mii de votanți, care ar fi fost aduși să voteze contra PLATĂ”

Actualitate 15.06.2021 17:26 Vizualizări8957 Autor: Ziarul National
Cel puțin 15 000 de persoane urmau să fie aduse ORGANIZAT la vot la cele trei secții electorale din Corjova și Tighina: „Deja minus 15 mii de votanți, care ar fi fost aduși să voteze contra PLATĂ”


Vicepreședintele Parlamentului și al Platformei „DA”, Alexandr Slusari, salută decizia Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind renunțarea la cele trei secții de votare deschise la Corjova, raionul Dubăsari, și în municipiul Tighina, localități care nu sunt controlate de autoritățile constituționale de la Chișinău.

„CEC a anulat decizia privind creare a trei secțiilor de votare în zona controlată de separatiști. Este victoria Platformei „DA”. Am fost unica formațiunea politică care a contestat tentativa aberantă de deschidere a secțiilor de votare în Tighina și Corjova”, a scris Slusari pe Facebook.

Citește și: CEC a decis să RENUNȚE la cele trei secții de votare din Corjova și municipiul Tighina, localități cu regim sporit de SECURITATE și necontrolate de autoritățile constituționale ale R. Moldova

Fruntașul Platformei „DA” susține că votanții acestor secții electorale urmau să fie plătiți.

„Deja minus 15 mii de votanți, care nu au nicio tangență cu viața politică a R. Moldova, dar cu certitudine ar fi fost aduși să voteze contra plată forțele antieuropene și antinaționale”, a punctat Slusari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md