03:52:21 20.04.2024
Stiri

FOTO // Apariție INEDITĂ a unui candidat la funcția de DEPUTAT. Acesta nu s-a sfiit să apară într-o salopetă murdară și cu mâinile pline de unsoare: „Oamenii noștri știu să producă, nu le este frică să muncească”

Actualitate 15.06.2021 18:25 Vizualizări8781 Autor: Ziarul National
FOTO // Apariție INEDITĂ a unui candidat la funcția de DEPUTAT. Acesta nu s-a sfiit să apară într-o salopetă murdară și cu mâinile pline de unsoare: „Oamenii noștri știu să producă, nu le este frică să muncească”


Candidatul Partidului „Democrația Acasă” la funcția de deputat, Sergiu Stefanco, un fermier de la Ștefan Vodă, nu s-a sfiit să apară într-o salopetă murdară și cu mâinile pline de unsoare, după ce a reparat o combină.

Numărul șase în lista deputaților Partidului „Democrația Acasă” a menționat că va apăra în Parlamentul R. Moldova agricultorii.

„În calitate de candidat la funcția de deputat pe listele Partidului „Democrația Acasă” declar ferm că vom lupta pentru a proteja și a dezvolta întreaga ramură agricolă. Vom crea condiții pentru dezvoltarea procesatorilor și industrializarea acestora la cel mai înalt nivel... Oamenii noștri știu să producă, nu le este frică să investească și să muncească, dar au nevoie ca cei ce ajung la conducere să-i ajute să realizeze producția pe plan local cât și extern”, a scris fermierul pe Facebook.

Potrivit lui Stefanco, unul dintre liderii protestelor fermierilor din anul trecut, formațiunea lui Vasile Costiuc are o echipă care știe să producă, știe sa promoveze produsul autohton și valorile naționale.

„Știe să construiască un altfel de viitor decât am avut până acum. Vă îndemn să ne susțineți pe 11 iulie, pentru ca Partidul „Democrația Acasă” să aibă puterea de decizie să susțină agricultorii, așa cum am făcut-o la protestul fermierilor. Puterea adevărată e doar in mâinile poporului”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md